неділя, 28 вересня 2014 р.

Приклад документу для фасилітації

На допомогу учням...

Під час роботи над  проектом вам необхідно буде створити документ, в якому ви змогли б розказати про своє дослідження, це може бути:
  1.  звичайний паперовий документ
  2. електронна версія цього документу
  3. презентація
  4. сайт
  5. блог
Ви, поспілкувавшись між собою, можете обрати будь-який з цих документів. Дуже важливо, щоб вам було зручно працювати з ним і ви дізналися щось нове.

Ось деяка інформація про блог:

Блоги (скорочено від “веб-логи”) використовуються для того, щоб ділитися інформацією, поглядами та міркуваннями з читачами, а також для того, щоб заохочувати їх до обговорень та надання зворотного зв’язку. Блоги зазвичай ведуться користувачами у формі щоденника і регулярно оновлюються новими записами.
Персональні щоденники; анотовані тематичні списки джерел для досліджень; хронологічні записи спостережень; обговорення та відгуки щодо навчального процесу; збір відповідей на запитання та відгуків на запропоновані ідеї; обговорення питань та проблем, які стосуються певної галузі знань - ось можливі варіанти використання даного інтернет-ресурсу, який є хорошим помічником при виконанні дослідної роботи.
Читачам не можна робити свої коментарі на записи в блозі у неприйнятній формі, з неприємним чи образливим емоційним забарвленням, іноді не за темою повідомлення, потрібно дотримуватися правил етикету, будьмо взаємоввічливими!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар